Mutasd a tálad! Te hogyan étkezel tanulás mellett?

Egy szuper játékra invitálunk titeket a Hamé új zöldség alapú pástétom segítségével, azonban előtte kicsit nézzük meg, hogy mit is tudnak ezek a termékek. A játékról a cikk végén olvashattok további részleteket.

A Hamé az őszi-téli időszakban egy igencsak kézenfekvő és praktikus pástétom termékét újította meg. Mindannyian tudjuk, hogy a zöldségfogyasztás milyen hasznos és mennyire sok előnnyel jár, hiszen nem csak a vitaminok sokféleségével támogatja immunrendszerünket, vagy rostgazdagságával segíti a hosszan tartó teltségérzet fenntartását és az egészséges emésztőrendszer megtartását, hanem még – a hüvelyeseken és magokon kívül – alacsony kalóriabevitellel is jár. Így aztán nem lehet kifogás, hogy miért is ne együnk belőle rengeteget, hiszen még az alakunk sem fogja bánni. Sőt, a megfelelő tápanyagbevitel serkenti az agyműködést, így a vizsgaidőszak során is kiemelten fontos lehet a megfelelő zöldségfogyasztás.

Azért egy dolog közbeszólhat, mégpedig, hogy ősszel és télen nehezebb és költségesebb hozzájutni az ízletes, friss zöldségekhez. És ráadásul, ha nem teljesen ragaszkodunk az idényszerű zöldségek vásárlásához, bizony mélyebben a pénztárcánkba kell nyúlni. Ezen felül egyetemistaként, főiskolásként egy újabb kihívást jelenthet az ebéd mindennapos elkészítése, összeállítása és szállítása is. Hiszen mindannyian tudjuk, a sok tanulás mellett nincs mindig az embernek ideje órákig a konyhában szorgoskodni, egyszerűbb valami kész, könnyen magunkkal vihető terméket választani.

Az új Hamé Veggie pástétom termékek

Erre kínálhat kiváló megoldást a Hamé megújult termékcsaládja, amely négy, ízvilágában elkülönülő, izgalmas zöldségpástétomot tartalmaz. Mostantól országszerte elérhető a boltokban a paradicsomos-oregánós, a csiperkés, a babos zöldségpástétom, illetve a vegyes zöldségtatár is.

A négy pástétom közös jellemzője, hogy teljesen tartósítószer-mentesek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket és magas a növényi összetevők aránya. Mindemellett, a fűszerek és zöldségek változatosságát kihasználva, négy, ízélményben teljesen egyedi és meghatározó pástétom születtet meg a Hamé Hungaria kínálatában. A paradicsomos-oregánós krém egy intenzív, kirobbanó ízű termék, a napsugaras időjárást felidéző hangulatot rejti magában. A gombás változatban a csiperke karakteres, letisztult, őszinte íze dominál, míg a babos termék a könnyed, hívogató és izgalmakat ígérő karakterével csábít. A zöldségtatár a leginkább sokszínű, titokzatos és extravagáns ízvilágával. Legyen az egy könnyed, az egyetemen szünetben elmajszolt ebéd, a reggeli rohanás közben felkapott instant reggeli vagy egy baráti összejövetelen a mártogatós, netán a vizsgákra készülés közbeni ízletes nasi, ezek a zöldségkrémek minden helyzetben megállják a helyüket.

Mutasd a tálad – nyereményjáték – A JÁTÉK LEZÁRULT

Ahogy a cikk elején is jeleztük, egy szuper játékra invitálunk benneteket! Arra kérünk, hogy mutassátok meg nekünk, hogy Ti mit tudtok kihozni egy doboz Hamé Veggie pástétomból! Kapjátok elő a kreatív éneteket és mutassátok meg nekünk hogyan és mivel tálalnátok a krémeket! Megjeleníthettek egy hangulatot vagy témát, megmutathatjátok nekünk egy baráti összejövetel snack-tálját, de akár azt is, hogy mit dobtatok össze a hűtőben fellelhető ilyen-olyan dolgokból, maradékokból. Engedjétek szabadjára a fantáziátok, hiszen a legjobb, legötletesebb képek tulajdonosai 10 000 Ft értékű SPAR vásárlási utalványt nyerhetnek! Kapjátok elő a telótok és csináljatok egy nyerő fotót a legtutibb tálatokról. A képet töltsétek fel egy poszt formájában a Facebook vagy Instagram profilotokra vagy kommentben küldjétek el nekünk a posztunk alá vagy üzenetben személyesen nekünk! Ne felejtsétek el megjelölni rajta a Hamé oldalát!

Na, ki lesz a legkreatívabb? 🙂

Néhány receptet mutatunk inspirációnak: https://zoldseginspiracio.hu/receptek-inspiraciok/